Sociale medier

Vi rammer din målgruppe, hvor de er

Vi arbejder ud fra en omnichannel tilgang, og sammensætter en medie-strategi på tværs af online- og offline kanaler, herunder de sociale medier. Vi får derfor målgruppens opmærksomhed på det medie, hvor de er mest aktive og mest tilbøjelige til at konvertere. 

Vi skræddersyer en social mediestrategi ud fra individuelle målsætninger og de ambitioner, som ligger til grund for annonceringen – hvad end det handler om branding, trafik til website, salg eller noget helt andet.

Under selve eksekveringen af kampagnen er vores fornemmeste opgave at optimere på kampagnens performance og sørge for, at den giver det bedst mulige afkast. Herunder optimering på målgrupper, målsætninger og budgetter.

VÆR SYNLIG, DER HVOR DIN MÅLGRUPPE ER

Vi udarbejder en social mediestrategi på baggrund af din målgruppe og målsætninger.

TRACKING OG OPTIMERING af kampagnen

Det er muligt at tracke din kampagne og optimere efter de forskellige tracking points og performance. 

ØG TRAFIK OG KONVERTERINGER

Med den rette strategi er sociale medier effektive til at skabe interaktion og salg i din målgruppe. 

VI TILBYDER
Service_Button

Sociale medier rummer utallige muligheder, hvor du kan skabe kendskab til dit brand, salg og synlighed. Hos Face Media er vi specialiserede i alle sociale medier, og vi udarbejder den mediestrategi, der er den bedste løsning for dig og din virksomhed. 

Om du ønsker trafik til dit website, leadgenerering eller brand awareness er Facebook et effektivt medie, hvor du har mange muligheder både hvad angår målretning og annonceformater. Læs mere om de mange mulighed her.

Instagram minder på mange måder om Facebook ift. målretning og segmentering på målgrupper. Instagram er dog et medie, der i højere grad er visuelt drevet. Læs mere om Instagram her.

LinkedIn er et erhvervsorienteret medie for fagfolk inden for alle brancher. Derfor er mediet særligt oplagt, hvis du vil annoncere B2B, og det tilbyder mange muligheder for segmentering. Læs om vores tilgang til annoncering på LinkedIn lige her. 

Du kan anvende Snapchat til samme målsætninger som på andre sociale medier. Du kan skabe brand awareness, drive trafik til dit website, optimere efter app-installationer og meget mere. Her kan du læse mere om Snapchat, og hvordan det kan indgå i en mediestrategi. 

Pinterest er et unikt medie til at skabe opmærksomhed fra brugerne, mens de er modtagelige overfor nye brands og produkter. Du rammer brugerne tidligt i kunderejsen, hvor de er i overvejelsesfasen. Læs mere om annoncering på Pinterest her. 

Face Media er et af de første bureauer i Danmark, der er godkendt til annoncering på TikTok. Mediet kan både stå alene og være en del af et større mediemix. Det vigtigste er, at indholdet, segmentering og målretning understøtter dine KPI-mål. Læs mere om mediet og vores tilgang til TikTok her. 

Har vi fanget din interesse?